Vormer laat zich uit over einde carrière en vertrek bij Club Brugge

Vormer laat zich uit over einde carrière en vertrek bij Club Brugge

Gepubliceerd: zondag 28 juni 2020 om 21:03zo 28-06-2020 om 21:03

Laatste update: zondag 28 juni 2020 om 21:04zo 28-06-2020 om 21:04

Club Brugge kent al enkele mooie succesjaren, waarin het flink wat prijzen wist te pakken. Eén van de belangrijkste figuren in die heropleving is Ruud Vormer, de kapitein van Club Brugge. De Nederlander lijkt ook nog een tijdje bij Club Brugge te gaan blijven.

De middenvelder werd enkele zomers geleden even gelinkt aan een transfer naar de zandbakcompetities. Hij gaf ook al aan dat zijn carrière afsluiten in Qatar of Saudi-Arabië zeker niet ondenkbaar is. Al voelt Vormer zich nog steeds bijzonder goed in Brugge.

"Daar heb ik nog niet echt over nagedacht. Ik heb nog een contract van twee jaar bij Club Brugge, met een optie. Ik zit hier nog goed", geeft de Nederlandse kapitein van Club Brugge aan in HUMO.

Wanneer zal Vormer, die inmiddels 32 jaar is geworden, dan stoppen met voetballen? "Mijn carrière? Die duurt nog een jaar of vijf", aldus de Nederlandse middenvelder. Vormer werd in de zomer van 2014 door Club Brugge naar België gehaald. Met Club Brugge kon hij inmiddels al drie titels winnen en één keer de Beker van België pakken. Hij speelde inmiddels 269 wedstrijden voor Blauw-Zwart. Daarin was hij goed voor vijftig doelpunten en 72 assists.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws