Geen uitverkoop bij Standard op komst: Zullen geen vier sterkhouders verliezen

Geen uitverkoop bij Standard op komst: "Zullen geen vier sterkhouders verliezen"

17-06-2020 21:42
11

Standard hoopt na een minder seizoen weer betere resultaten te gaan halen. Daar moet nieuwe trainer Philippe Montanier voor gaan zorgen. Met welke kern hij zal werken, is nog niet bekend. Maar een grote leegloop moet hij niet vrezen.

De Rouches staan er financieel niet al te goed voor en lijken deze zomer dan ook enkele sterkhouders te moeten laten gaan. Onder andere Zinho Vanheusden, Samuel Bastien en Selim Amallah werden al gelinkt aan een vertrek. Maar de Rouches moeten niet vrezen dat ze allemaal vertrekken.

Dat zegt sterke man Alex Grosjean in L'Avenir. "We zullen geen vier sterkhouders verliezen, dat is uitgesloten. Als er één a twee vertrekken, zal het voor de derde en de vierde moeilijk worden", geeft hij aan.

"We hoeven deze zomer ook niet te verkopen. Het businessplan laat ons toe om een 'mercato light' te hebben. Maar als we de kans hebben om iemand te verkopen voor een hoog bedrag, zullen we hem verkopen en ook vervangen. Wellicht door een iets minder gekende speler", aldus Grosjean.