Dessers 'hoopt snel op nieuws': Echt, zo lang wil ik niet in onzekerheid zitten

Dessers 'hoopt snel op nieuws': "Echt, zo lang wil ik niet in onzekerheid zitten"

Gepubliceerd: woensdag 3 juni 2020 om 14:30wo 03-06-2020 om 14:30

Als het aan Cyriel Dessers ligt, duurt het niet lang meer voordat er meer duidelijkheid is over zijn toekomst. KRC Genk heeft een bod neergelegd bij Heracles, maar overeenstemming hebben de clubs nog niet bereikt.

"Ik hoop dat er snel nieuws is", geeft Dessers aan in een korte reactie aan het adres van TC/Tubantia. "Ik wil niet de hele zomer sleuren en wachten. Zonder corona was het heel anders geweest, denk ik. Nu is de markt zo onzeker, alles is onzeker."

Dessers gaf eerder al aan graag een transfer te maken, maar dat betekent niet dat hij zomaar ergens gaat tekenen. "Bij de transfers die ik hiervoor maakte, ging ik echt puur op mijn onderbuikgevoel af. Het gevoel moet top zijn."

De kans op een transfer naar Genk is er dus, maar daar wil de Heracles-spits zich niet verder over uitlaten. "Ik las ergens dat ze de transferperiode willen verlengen tot oktober, dat mogen ze doen, maar echt, zo lang wil ik niet wachten en in onzekerheid zitten", sluit hij af.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een droom wordt werkelijkheid voor Cyriel Dessers! #KRCGenk #Genk #Dessers #Heracles #Utrecht #NAC #Lokeren #OHL #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws