'Goed nieuws voor Barça: Messi langer in Camp Nou, clausule in contract verlopen'

'Goed nieuws voor Barça: Messi langer in Camp Nou, clausule in contract verlopen'

Gepubliceerd: maandag 1 juni 2020 om 13:54ma 01-06-2020 om 13:54

Lionel Messi is ook komend seizoen te bewonderen in het shirt van FC Barcelona. De Argentijnse aanvaller had naar verluidt een clausule in zijn contract staan, waardoor hij in de zomer van 2020 transfervrij kon vertrekken, mocht hij dat willen.

Volgens ESPN was die clausule tot en met 31 mei 2020 geldig. Messi heeft de clubleiding van Barcelona niet laten weten dat hij deze zomer wil vertrekken, dus vanaf juni is de clausule niet meer geldig. 

ESPN sprak met verschillende bronnen binnen de club en geeft aan dat de daadwerkelijke deadline 30 mei was, de datum van de Champions League-finale in Istanbul. Het Messi-kamp hult zich ondertussen in stilzwijgen. "Wij doen geen uitspraken over contractzaken", was de enige reactie die het management van de Argentijn gaf.

Het betekent dat Messi tot ten minste 2021 bij Barcelona zal blijven. Het contract van de aanvaller loopt in juni 2021 af.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws