Update: 'FC Twente wil niet reageren op mogelijke terugkeer Preud'homme'

Update: 'FC Twente wil niet reageren op mogelijke terugkeer Preud'homme'

Gepubliceerd: maandag 1 juni 2020 om 11:45ma 01-06-2020 om 11:45

Laatste update: maandag 1 juni 2020 om 14:44ma 01-06-2020 om 14:44

Michel Preud'homme heeft een aanbieding gekregen van zijn ex-club FC Twente. Dat onthult Het Laatste NieuwsPreud'homme heeft dat aanbod geweigerd. 

FC Twente gaf Preud'homme de kans om de club volledig te herorganiseren. Preud'homme was gecharmeerd door het aanbod, maar gaf aan dat hij niet vrij is. Preud'homme brengt Standard normaal gezien deze maand nog op de hoogte van zijn plannen voor de toekomst. Volgens het praatprogramma Complètement Foot zou Preud'homme dinsdag in een persconferentie aankondigen dat hij zijn koffers gaat pakken bij Standard.

Preud'homme was in het seizoen 2010/2011 al eens trainer bij FC Twente en werd daar tweede. Meteen daarna kocht de Saoedische club Al-Shabab zijn contract bij Twente af voor 1,2 miljoen euro. Twente is Preud'homme duidelijk nog niet vergeten, maar een nieuwe samenwerking zit er niet meteen in. 

Update: FC Twente wil niet reageren op het nieuws, dat meldt Tubantia. "Op namen gaan we niet in", zegt algemeen directeur Paul van der Kraan. Gek is het nieuws alleszins niet. Preud'homme heeft een goede naam in Twente. Hij speelde aanvallend en geanimeerd voetbal en pakte zelfs bijna de titel in Enschede. Het zou niet onlogisch zijn dat Twente graag zou hebben dat hij terugkeert. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws