De Bruyne is een fenomeen, ik wil zelfs nog beter worden dan hij

"De Bruyne is een fenomeen, ik wil zelfs nog beter worden dan hij"

Gepubliceerd: zondag 31 mei 2020 om 13:00zo 31-05-2020 om 13:00

Dejan Kulusevski moet het volgende toptalent worden bij Juventus. De twintigjarige Zweed kwam afgelopen winter voor 35 miljoen euro over van Atalanta en heeft twee Belgische voorbeelden.

Kulusevski maakte eerder dit seizoen al furore als huurling bij Parma. De sportkrant La Gazzetta dello Sport ziet een duidelijke gelijkenis met de stijl van Kevin De Bruyne.

"De Bruyne is een van de vijf beste middenvelders ter wereld", aldus Kulusevski zelf. "Hij is een fenomeen en ik wil worden zoals hem. Zelfs nog beter, als het kan. Al is Eden Hazard mijn favoriete speler van allemaal. Ik kijk al zijn wedstrijden. Ik denk dat ik bij het Juventus van Sarri dezelfde rol kan opnemen als Hazard bij het Chelsea van Sarri."

Verder is Kulusevski ook fan van een andere Belg: Adnan Januzaj. "Ik was op een bepaald moment naar een wedstrijd van Manchester United aan het kijken met mijn vader. Ik zag Januzaj zijn debuut maken met dat nummer en hij speelde alsof hij al tien jaar ervaring had. Ik heb mezelf toen beloofd dat als ik mijn kans kreeg in een eerste elftal, dat ik met zijn nummer zou spelen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws