Charleroi moet beslissing afwachten: 'De bal ligt in het kamp van Club Brugge'

Charleroi moet beslissing afwachten: 'De bal ligt in het kamp van Club Brugge'

Gepubliceerd: zondag 31 mei 2020 om 11:21zo 31-05-2020 om 11:21

Sporting Charleroi wil dolgraag verder met Kaveh Rezaei, maar dat belooft een complex dossier te worden. De Iraanse doelpuntenmachine staat immers nog steeds op de loonlijst van Club Brugge. De landskampioen zal hem niet voor een appel en een ei laten vertrekken.

Op huurbasis in het Zwarte Land maakte Rezaei veertien competitietreffers en leverde hij daarbovenop nog eens vier assists af. Geen wonder dat Charleroi graag verder wil met de aanvaller. Dat zal evenwel niet tegen elke prijs gebeuren, weet La Dernière Heure. De Carolo's hopen dat Club Brugge zich vrijgevig zal opstellen in de onderhandelingen.

In Brugge is er nog geen duidelijkheid over de verdere aanpak van het dossier-Rezaei. Blauw-Zwart zou een vlotscorende spits in principe best kunnen gebruiken, maar zijn profiel strookt niet helemaal met de voetbalfilosofie van Philippe Clement. Verkopen dan maar? Of toch nog eens verhuren? 'De bal ligt in het kamp van Club Brugge', oordeelt LDH.

Stiekem hoopt Charleroi op een nieuwe uitleenbeurt, maar die kans lijkt klein, aangezien Club zichzelf zo financieel in de voet schiet. Een directe verkoop zou beter in het kraam passen. Ook dan zijn de Henegouwers in de race, al is er dus een grens die ze niet willen overschrijden. Twee jaar terug verkocht Charleroi Rezaei nog voor ruim zes miljoen euro aan Club.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wat kan Club best doen met Rezaei?

(177 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws