The Sun: dieven dringen woning Mahrez binnen, buit van ruim vijf ton

The Sun: dieven dringen woning Mahrez binnen, buit van ruim vijf ton

Gepubliceerd: zaterdag 30 mei 2020 om 23:33za 30-05-2020 om 23:33

Manchester City-ster Riyad Mahrez is het slachtoffer geworden van een woninginbraak, meldt The Sun zaterdagavond. De dieven wisten met een vervalste sleutelpas zijn penthouse in Manchester binnen te dringen en sloegen hun slag ter waarde van ruim een half miljoen euro.

Volgens The Sun namen de daders contant geld, zeldzame voetbalshirts én sieraden mee uit de woning van de Algerijn. De grootste buit bestond uit drie horloges: een Richard Mille ter waarde van 255 duizend euro en twee Rolexen van opgeteld 83 duizend euro. Met name de Richard Mille geldt als statussymbool in de kleedkamer van Manchester City: Mahrez behoorde tot de 'elite group' die in het bezit was van een dergelijk horloge, vertelt een bron aan The Sun.

Niet alleen het penthouse van Mahrez is doorzocht. De beheerders van het appartementencomplex hebben laten weten dat de dieven een bezoek hebben gebracht aan in totaal vier woningen. 'Dankzij de sleutelpas hadden ze toegang tot het gehele gebouw. Deze pas is nu in ons bezit, is gedeactiveerd en kan niet meer gebruikt worden', valt te lezen in een brief die aan de bewoners is verstuurd.

Mahrez is lang niet de enige Premier League-ster die getroffen is door criminelen. Het Arsenal-duo Mesut Özil-Sead Kolasinac werd afgelopen zomer op straat belaagd door mannen met messen. Het gezin van Tottenham Hotspur-verdediger Jan Vertonghen werd overvallen, terwijl de Belg met Spurs tegen RB Leipzig speelde. Zijn ploeggenoot Dele Alli werd in eigen huis belaagd en beroofd door gewapende overvallers.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws