Supportersfederatie Antwerp doet oproep: ''Wij kunnen het verschil maken''

Supportersfederatie Antwerp doet oproep: ''Wij kunnen het verschil maken''

2 mei - 14:50 Laatste update: 15:03
8

De supportersfederatie van Royal Antwerp FC heeft een oproep gedaan om The Great Old te steunen tijdens de bekerfinale. Het team van Mark van Bommel zit in een mindere flow, en daarom wordt opgeroepen tot extra steun.

Voor Antwerp is een plekje in Europa voor komend seizoen alleen nog binnen handbereik via de finale van de Beker van België. In het klassement van de Champions' Play-Offs staat The Great Old namelijk op plek zes.

Daarom hebben de Federatie van Antwerp Supportersclubs (FASC) en Collectief 86 een bericht naar buiten gebracht om zoveel mogelijk steun op te roepen voor 9 mei, wanneer de bekerfinale wordt gespeeld.

Het is tijd om de fans achter de ploeg te krijgen. ''Dit is het punt waarop wij het verschil kunnen en moeten maken. Dit is het moment waarop wij onze rol als loyale achterban moeten hard maken'', aldus een citaat uit het bericht volgens Gazet Van Antwerpen.

Antwerp speelt ook tegen Club Brugge op zondag 5 mei, maar die match lijkt niet zo belangrijk als de bekerfinale voor The Great Old.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.