Bayern vindt Havertz-transfer niet realistisch: 'Kan het me niet voorstellen'

Bayern vindt Havertz-transfer niet realistisch: 'Kan het me niet voorstellen'

Gepubliceerd: zaterdag 30 mei 2020 om 21:01za 30-05-2020 om 21:01

Laatste update: zaterdag 30 mei 2020 om 21:04za 30-05-2020 om 21:04

Bayern München-voorzitter Uli Hoeneß geeft aan dat Der Rekordmeister zich graag wil versterken met Manchester City-aanvaller Leroy Sané. Hoeneß gaat ook in op een mogelijke transfer van Leverkusen-parel Kai Havertz, maar geeft aan dat het niet waarschijnlijk is dat Havertz naar München komt.

"Ik denk dat we aan de vooravond staan van een relatief grote generatie", geeft Hoeneß aan in gesprek met radiozender Bayern 1, geciteerd door Kicker. Bayern wil de contracten met sterkhouders David Alaba en Thiago graag verlengen, maar wil de selectie ook gericht versterken. "We hebben een jong, nog verder te ontwikkelen team."

De komst van Havertz naar de Allianz Arena lijkt op het moment minder voor de hand te liggen dan een transfer van Sané, geeft ook Hoeneß toe. "We zouden hem zeker willen hebben, maar op het moment is het zo dat je niet precies weet wat de economische toekomst van het voetbal als geheel is", richt Hoeneß zich op de uitbraak van het coronavirus. "Ik zou Havertz graag in München zien spelen, maar ik kan het me op dit moment niet echt voorstellen."

Havertz verkeert in bloedvorm bij Bayer Leverkusen na de hervatting van de Bundesliga. Zo maakte hij vrijdagavond de enige treffer in het duel met SC Freiburg (0-1).

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws