UPDATE: 'Napoli speelt kort op de bal en heeft voorstel klaar voor Vertonghen'

UPDATE: 'Napoli speelt kort op de bal en heeft voorstel klaar voor Vertonghen'

Gepubliceerd: zaterdag 30 mei 2020 om 13:25za 30-05-2020 om 13:25

Laatste update: zondag 31 mei 2020 om 10:40zo 31-05-2020 om 10:40

Het ziet er steeds meer naar uit dat Jan Vertonghen het leven in Londen zal inruilen voor la dolce vita. De Serie A is namelijk helemaal wild van de recordinternational van onze Rode Duivels. Liefst vier topclubs zitten achter hem aan.

Dat Internazionale en AS Roma Vertonghen als potentiële versterking zien, is al langer bekend. Zij krijgen echter concurrentie van nóg twee andere teams: het SSC Napoli van Dries Mertens en Fiorentina, meldt Calciomercato. Die laatste staat misschien een trapje lager in de hiërarchie, maar La Viola hoopt Vertonghen te kunnen overtuigen met meer gegarandeerde speelminuten.

Op zijn 33e rijst de vraag immers stilaan of Vertonghen de absolute top nog wel aan kan, te meer omdat het afgelopen seizoen duidelijk zijn minste was bij Tottenham Hotspur. Mede daarom lijkt zijn aflopende verbintenis niet verlengd te zullen worden. Overigens hoeft Vertonghen niet per se in de laars aan de slag te gaan. Ook vanuit Spanje klinkt concrete interesse.

Update: Napoli wil het ijzer smeden wanneer het heet is, melden verschillende Italiaanse media. In Zuid-Italië heeft men al een concreet contractvoorstel afgewerkt voor Vertonghen. De Rode Duivel kan er voor twee jaar tekenen, met een optie op een derde seizoen. Dat lijkt een interessante deal voor een 33-jarige verdediger. Sportief directeur Cristiano Giuntoli wil het voorstel zo snel mogelijk aan Vertonghen voorleggen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Welke club zou de beste keuze zijn voor Vertonghen?

(124 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws