'Wees alert, eerstdaags maakt Preud'homme beslissing bekend'

'Wees alert, eerstdaags maakt Preud'homme beslissing bekend'

Gepubliceerd: zaterdag 30 mei 2020 om 10:15za 30-05-2020 om 10:15

In Luik is de vraag van het moment of Michel Preud’homme volgend seizoen nog trainer is van Standard. Het Laatste Nieuws ging op zoek naar het verhaal van de coach, en of hij blijft in Standard. “Zijn gezin kent zijn beslissing al”, luidt het.

Preud’homme is geen alledaagse trainer in de Jupiler Pro League. Een oude voetballegende, maar ook een nieuwe tacticus die topploegen moet laten voetballen. Vertrouwenspersonen naast Preud’homme vertellen over de coach: “Michel denkt soms te véél na. Hij is niet arrogant genoeg. Michel kan zich zó moeilijk boven de dingen verheffen.”

Volgens Het Nieuwsblad was het probleem bij Standard vooral het mentale aspect van het voetbal: ‘Het elftal is tactisch en mentaal té wisselvallig.’

Of de coach bij Standard blijft is een raadsel. Al klinkt bij Het Laatste Nieuws dat deze beslissing snel bekend gemaakt kan worden. ‘Zijn kinderen en zijn vriendin in Bordeaux kennen het antwoord al. Het is een beslissing geworden waarbij Michel Preud'homme heeft getracht om niemand te laten vallen”, aldus de krant.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws