KV Mechelen ontkent geruchten over financiële problemen: Bijzonder jammer

KV Mechelen ontkent geruchten over financiële problemen: "Bijzonder jammer"

Gepubliceerd: dinsdag 26 mei 2020 om 19:12di 26-05-2020 om 19:12

De gemeenteraad van Mechelen heeft nog geen beslissing genomen over de vraag van KV Mechelen voor een extra waarborg van 5 miljoen euro. De oppositie wil meer tijd om het dossier te bestuderen. Ondertussen doken er problemen op over financiële problemen bij de club, maar dat wordt ten stelligste ontkend.

"We moeten inderdaad nog wat meer uitleg geven aan de financiële commissie van de stad, maar dat is geen enkel probleem", verklaarde Frank Lagast, algemeen directeur van Malinwa aan Sporza. "Ons licentiedossier was even lijvig en ook dat is er vlot doorgeraakt."

Ondertussen zijn er wel geruchten dat Mechelen in slechte papieren zit. "De financiële toestand van de club is meer dan gezond. Ook al gonst het van de geruchten na de problemen met het bedrijf van Dieter Penninckx, de voorzitter van onze Raad van Bestuur", vervolgt Lagast.

"Wat er met Dieter gebeurt, is bijzonder jammer, maar heeft geen enkele invloed op de werking van de club. De stad Mechelen hoeft zich geen zorgen te maken. Het is zelfs zo dat al onze partners hun overeenkomst voor volgend seizoen hebben verlengd en dat we donderdag een aankondiging zulllen doen over een uitbreiding van het sponsorship van één van onze trouwste partners."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws