Nigeriaans koningskoppel Dessers-Osimhen? Ik kan hem helpen

Nigeriaans koningskoppel Dessers-Osimhen? "Ik kan hem helpen"

Gepubliceerd: zondag 24 mei 2020 om 17:10zo 24-05-2020 om 17:10

Op interlandvoetbal is het nog even wachten, maar erover praten met spelers blijft steeds een goed idee. Zo ook bij Cyriel Dessers, die werd opgeroepen voor het Nigeriaanse elftal, maar zijn debuut de coronacrisis in rook zag opgaan. Toch ziet hij de toekomst bij de Super Eagles rooskleurig in.

"Het ging één van de beste momenten van mijn carrière worden", reageerde Dessers voorbije week toen hem gevraagd werd naar de afgelaste interland. Met vijftien doelpunten bij Heracles dit seizoen verwachtte hij ook voor zijn land een goed debuut te maken, al kwam het uiteindelijk niet zo ver.

Dessers krijgt liever voor- dan achteruit, dus legt hij zijn toekomstplannen bij Nigeria uit. "Ik weet dat het een jong team is", zegt hij bij Owngoal Nigeria. "Veel van hen spelen in Europa. Ik hoop dat ze mij accepteren als ik in het team kom."

Bij Nigeria loopt er met Victor Osimhen nog een klasbak in de spits. "Ik kijk er naar uit om hem te zien. Ik kijk veel voetbal en kijk dan naar de aanvallers. Hij is een fantastische spits vind ik en ik hoop dat ik hem kan helpen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws