Dessers baalt: “Het ging één van de beste momenten van mijn carrière zijn”

Dessers baalt: “Het ging één van de beste momenten van mijn carrière zijn”

Gepubliceerd: vrijdag 22 mei 2020 om 20:15vr 22-05-2020 om 20:15

Laatste update: vrijdag 22 mei 2020 om 20:30vr 22-05-2020 om 20:30

Cyriel Dessers werd opgeroepen voor de nationale ploeg van Nigeria, maar tot een interland kwam het door het coronavirus nog niet. De topscorer van de Eredivisie baalt als een stekker.

Tegenover BBC laat Dessers zich uit over de situatie. Bij Heracles maakte de spits 15 doelpunten. “Ik had er nog wel een paar kunnen maken, maar de gezondheid is belangrijker dan voetbal nu. Ik ben het dus eens met de beslissing.

Sinds kort traint Dessers ook weer in groep. Het gevoel van een match blijft echter een gemist in deze moeilijke tijden. “Ik mis het gevoel van een wedstrijd en een wedstrijddag. Maar ik ben ook blij dat ik nu terug een bal kan raken.”

Dessers baalt vooral dat zijn debuut bij de Nigeria werd uitgesteld. “Het doet pijn, omdat ik dacht dat dit één van de beste momenten van mijn leven ging zijn, of toch van mijn carrière. Toen dat gecanceld werd, was dat echt pijnlijk.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De CL-loting voor Club Brugge is bekend! Waar zie jij de Bruggelingen eindigen? #ClubBrugge #JPL #Vormer #Zenit #Dortmund #Lazio #ZenitSintPetersburg #LazioRoma #BorussiaDortmund #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws