Vanhaezebrouck over Bölöni: Grappig hoe hij journalisten voor schut zette

Vanhaezebrouck over Bölöni: "Grappig hoe hij journalisten voor schut zette"

Gepubliceerd: donderdag 21 mei 2020 om 10:00do 21-05-2020 om 10:00

Hein Vanhaezebrouck zit al een tijdje zonder club thuis en dat motiveert hem des te meer om in zijn vrije tijd in de pen te kruipen. Bij Het Nieuwsblad buigt hij zich over de speciale figuur achter gewezen Royal Antwerp FC-coach Laszlo Bölöni, die hij “een gevat humorist” noemt.

Vorige week bereikte ons het nieuws dat Bölöni niet langer actief zal blijven op de Bosuil. Reden te meer voor Vanhaezebrouck om herinneringen over hem op te halen. "Als collega heb ik niet veel contact met hem gehad. Hij was niet de man die openstond voor een babbel", opent Vanhaezebrouck.

"Een persconferentie met Bölöni doe je beter niet. Dat doe je beter apart, want interactie is er toch niet", gaat hij verder. "Ook al denk ik dat hij een aangename mens is, zo kwam hij niet altijd over bij collega’s. Maar ik kon hem wel appreciëren en als analist ga ik hem zeker missen."

Zoals Bölöni zijn er geen twee. "Hij blijft toch een speciaal man. Een gevatte humorist. Hoe hij journalisten soms voor schut zette, vond ik wel grappig – dat deed ik zelf ook al eens graag", lacht Vanhaezebrouck.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws