Trossard over herstart van Premier League: Ben toch een beetje bang

Trossard over herstart van Premier League: "Ben toch een beetje bang"

Gepubliceerd: maandag 18 mei 2020 om 12:45ma 18-05-2020 om 12:45

De Premier League gaat binnenkort mogelijk weer van start, en dus mag ook Leandro Trossard weer in actie komen. Trossard geeft wel toe dat hij schrik heeft.

In juni zou ook de Premier League weer kunnen herstarten. "We moeten afwachten wat er gaat gebeuren, want het verandert week na week. Natuurlijk heb ik zin om zo snel mogelijk te voetballen, maar ik ben toch ook bang omdat je niet weet hoe het zal lopen", aldus Trossard bij Sporza.

"Ze willen je twee keer per week testen, maar als je een dag na een test besmet geraakt kun je daarna zelf vijf-zes spelers besmetten. Wat zal er dan gebeuren? Het is raar om nu te voetballen, maar mocht het toch doorgaan, dan denk ik daar niet aan en gaan we vol voor de punten en om ons te tonen."

Trossard hoopt wel op een redelijke voorbereiding. "Ik hoop ook dat we nog wat tijd krijgen om te trainen. Nu is het enkel individueel, maar je hebt toch ook nog wat training met de bal nodig. Het wordt vooral gevaarlijk voor blessures, omdat we zo lang stilgelegen hebben."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws