Beerschotdeal nabij: We gaan zien of we kunnen voldoen aan zijn wensen

Beerschotdeal nabij: "We gaan zien of we kunnen voldoen aan zijn wensen"

01-05-2020 11:00 Laatste update: 11:01
2

Het ziet ernaar uit dat Hernan Losada ook volgend seizoen aan het roer staat bij Beerschot. De Argentijn en het bestuur vonden elkaar donderdagavond tijdens een gesprek.

Losada nam eerder dit seizoen over als hoofdcoach bij Beerschot, weliswaar ad-interim. Dat maakt dat zijn huidige contract, dat nog loopt tot 2023, eigenlijk nog dat van assistent-coach is. Hoog tijd om daar verandering in te brengen dachten ze bij Beerschot, en met succes. Losada en de club lijken op dezelfde lijn te zitten.

Zo weet Het Laatste Nieuws dat een opwaardering van het contract slechts een formaliteit is. "We zijn bijzonder tevreden met hem. De intentie is er om verder te gaan, binnen een paar weken gaan we dat ook op papier zetten", aldus voorzitter Francis Vrancken.

Naast een verbeterd contract had Losada ook nog enkele wensen. "Losada is tevreden over zijn technische staf en spelerskern maar een ambitieuze trainer wil natuurlijk meer. Hij formuleerde enkele wensen over de uitbouw van de infrastructuur. We gaan bekijken of we budgettair kunnen voldoen aan die wensen", besluit de voorzitter.