Dit resultaat toont de positieve uitstraling van Club Brugge naast het veld

"Dit resultaat toont de positieve uitstraling van Club Brugge naast het veld"

28-04-2020 13:19
7

Maandag bracht VoetbalPrimeur.be al het nieuws dat Lennert Hallaert van Club Brugge dit seizoen tweede eindigde op  UEFA For Players App. Bij Club Brugge is men trots op die prestatie. 

De UEFA For Players App is een educatieve applicatie voor voetballers. "Alles waar een profvoetballer in z’n carrière mee in aanraking kan komen, zat verwerkt in die applicatie. Spelers konden over acht verschillende modules vragen beantwoorden. Thema’s waar wij op Club Academy ook aandacht aan besteden, zoals fairplay, anti-doping en financiën, kwamen aan bod", legt Tim Smolders, Club Brugge-talent coach van de U18 en U21 uit. 

Trofeeën verdienen en zo weinig mogelijk foute vragen beantwoorden, dat was de opdracht binnen de applicatie. éEen van de modewoorden die we binnen de Academy heel vaak gebruiken is groeimindset. Zo’n app is net dé toepassing van groeimindset. In hun online leefwereld kunnen spelers extra zaken bijleren die met voetbal te maken hebben. Naast de knappe sportieve prestaties in de Youth League, toont dit resultaat de positieve uitstraling van Club Brugge naast het veld. Toch is het vooral de verdienste van Lennert zelf, die een hele knappe score neerzetteé, stelt Smolders nog.