Verhulst wordt gelinkt aan Anderlecht: Ik sta voor veel opties open

Verhulst wordt gelinkt aan Anderlecht: "Ik sta voor veel opties open"

28-04-2020 11:00 Laatste update: 11:06
27

Davino Verhulst (32) is door het einde van Sporting Lokeren transfervrij. Momenteel houdt hij zich bezig met zijn eigen bedrijf DV13, maar hij wil zo snel mogelijk terugkeren in het voetbal. 

Het bedrijf van Verhulst verkoopt vooral sportkleding, maar legt zich nu toe op mondmaskers. "Ik sta elke ochtend om kwart voor zes op om een tweetal uur te sporten. Tegen het einde van mijn ochtendgymnastiek zijn er alweer dertig nieuwe mails binnengekomen die ik tijdens het ontbijt doorneem. Nadien begin ik aan mijn ronde met de camionette. Ik ben zeker niet te beroerd om het land te doorkruisen met leveringen", verklaart hij in Het Nieuwsblad.

Inmiddels komen er wel voorstellen binnen, naar verluidt ook van Anderlecht. "De clubs weten dat ik voor veel opties opensta. Ik wil zelfs gerust een jonge gast onder mijn vleugels nemen en hem pushen tot eerste keeper. Stoppen staat nog lang niet in mijn woordenboek. Ik wil toch nog een jaar of zes, zeven doorgaan. Ik wil nog iets betekenen in het Belgische voetbal."