OFFICIEEL: Bernd Storck verlaat Cercle Brugge

OFFICIEEL: Bernd Storck verlaat Cercle Brugge

22-04-2020 11:59 Laatste update: 12:00
20

Bernd Storck is volgend seizoen niet meer de trainer van Cercle Brugge. Dat laat groen-zwart woensdag weten via de officiële kanalen.

'Bernd Storck zal z’n aflopende contract bij Cercle Brugge niet verlengen. Groen-Zwart op zijn beurt bedankt Bernd Storck voor alle geleverde inspanningen, met in het bijzonder het behoud in 1A, en wenst de Duitse coach het beste toe in zijn verdere toekomst', laat Cercle Brugge weten.

Voorzitter Vincent Goemaere heeft ondertussen gereageerd op de beslissing van Stock: "Nadat Bernd Storck in oktober 2019 bij Cercle aankwam hebben zowel hij als z’n team een nieuwe wind doorheen Cercle laten waaien. Dit leidde begin dit jaar onder meer tot een indrukwekkende 12/12 én het behoud van Cercle in 1A."

Goemaere bedankt Storck voor zijn werk. "Cercle respecteert Bernd z'n beslissing en zal zich nu richten op het aantrekken van een nieuwe coach, de samenstelling van het team voor volgend seizoen en de verdere uitbouw van de sportieve strategie die nodig is om met Cercle hoger te kunnen mikken en toptalenten in de Belgische competitie verder te ontwikkelen."

In de wandelgangen wordt Storck al een tijdje gelinkt aan een overstap naar Royal Antwerp FC.