'De Ligt niet gelukkig bij Juventus: Raiola werkt aan transfer met Real Madrid'

'De Ligt niet gelukkig bij Juventus: Raiola werkt aan transfer met Real Madrid'

Gepubliceerd: zondag 5 april 2020 om 15:53zo 05-04-2020 om 15:53

Mocht Matthijs de Ligt daadwerkelijk vertrekken bij Juventus, dan heeft niet Manchester United maar Real Madrid de beste papieren. Zaakwaarnemer Mino Raiola wil de oud-Ajacied naar de Koninklijke brengen, meldt de Spaanse krant ABC.

De Ligt werd afgelopen zomer al in verband gebracht met clubs als Real Madrid, FC Barcelona en Manchester United, voordat hij voor 75 miljoen euro de overstap maakte van Ajax naar Juventus. Hoewel de twintigjarige verdediger – mede door een zware blessure van Giorgio Chiellini – veelvuldig in actie kwam, beleefde hij een wisselenvallig debuutseizoen in Turijn.

Engelse media zoals The Standard en The Times pakten deze week zelfs uit met het nieuws dat The Mancunians een nieuwe poging voor de Oranje-international willen wagen. Een spelersruil met Paul Pogba zou tot de mogelijkheden behoren. Veel kans van slagen heeft dat naar verluidt niet. Zaakwaarnemer Mino Raiola duwt De Ligt namelijk al richting Real Madrid, schrijft ABC. Ook de mandekker zelf heeft zich niet zo goed aangepast als gehoopt bij Juventus en wil vertrekken, klinkt het.

In de Spaanse hoofdstad moet De Ligt de opvolger worden van Sergio Ramos. De 34-jarige aanvoerder zal zijn contract weliswaar tot medio 2022 gaan verlengen, maar hij nadert het einde van zijn loopbaan. Bovendien kan Éder Militão niet overtuigen en is vaste reserve Nacho ook de dertig gepasseerd.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws