Bolat (Antwerp) maakt zich zorgen om idool: Heel erg dat hij besmet is

Bolat (Antwerp) maakt zich zorgen om idool: "Heel erg dat hij besmet is"

Gepubliceerd: donderdag 2 april 2020 om 09:30do 02-04-2020 om 09:30

Ook heel wat bekende sportpersoonlijkheden zijn getroffen door het coronavirus. Eén van hen is de gewezen Turkse doelman Rüstü Reçber (46). Sinan Bolat hoopt dat er snel beterschap komt.

Bolat werd op zijn twintigste voor het eerst geselecteerd voor het de Turkse nationale ploeg. Rüstü was daar de onbetwiste titularis. "Ik weet het nog heel goed. Twee trainingen deden we samen", aldus Bolat bij Het Laatste Nieuws. "Hij was de beste doelman van ons land, de allereerste Turkse speler bij FC Barcelona. Toen ik klein was, keek ik echt op naar hem. Iedereen trouwens. Hij was mijn idool. In die tijd was er geen betere doelman."

Nu ligt Rüstü op de intensive care. "Ik vind het heel erg dat hij besmet is, maar ik geloof ook dat alles snel weer achter de rug zal zijn. Dat hij gauw weer gezond is. Persoonlijk ken ik gelukkig weinig mensen die ziek zijn. Hopelijk blijft het zo."

Bolat hoopt dat deze crisis ook in ons land snel zal overwaaien. "Er is weinig aan te doen, we moeten ons aan de regels houden. Alleen op die manier zullen we snel weer ons normale leven kunnen opnemen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws