Geen sprake van ruil tussen Bayern en City: Rummenigge ontkracht Alaba-geruchten

Geen sprake van ruil tussen Bayern en City: Rummenigge ontkracht Alaba-geruchten

Gepubliceerd: vrijdag 27 maart 2020 om 23:47vr 27-03-2020 om 23:47

De toekomst van David Alaba bij Bayern München is nog ongewis, nu de Oostenrijks international zijn contract in Beieren weigert te verlengen. Er gaan geruchten dat Alaba mogelijk betrokken zou kunnen worden in een ruildeal met Leroy Sané, maar na het 'Sané-kamp' geeft ook Karl-Heinz Rummenigge aan dat dit niet het geval is.

"Ik heb vernomen dat er geruchten gaan dat we David Alaba zouden willen ruilen met Leroy Sané van Manchester City", laat Rummenigge weten aan TMZ. "Ik zeg maar meteen: dat heeft niets met de realiteit te maken", aldus de bestuursvoorzitter van Bayern.

Alaba wil zijn in 2021 aflopende contract bij Bayern tot op heden nog niet verlengen, waardoor de Duitse club hem aankomende zomer moet verkopen wil het een transfersom aan Alaba overhouden. De back nam daarnaast ook een nieuwe zaakwaarnemer in de arm: Pini Zahavi. "Ik ken Zahavi door zijn betrokkenheid bij Robert Lewandowski", vertelt Rummenigge. "Ik zie in hem een serieuze en betrouwbare zaakwaarnemer."

Rummenigge sluit een toekomst van Alaba bij Bayern zeker niet uit. "Ik ga ervan uit dat we met Zahavi tot een faire oplossing kunnen komen, mocht David bij Bayern willen blijven", sluit hij af.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws