Wat kan je zo nog doen in quarantaine? 'Van look veranderen', dacht Svilar

Wat kan je zo nog doen in quarantaine? 'Van look veranderen', dacht Svilar

21-03-2020 12:48 Laatste update: 12:57
2

Niet alleen in België, ook in andere landen zitten mensen dezer dagen veelal opgesloten in eigen huis. Dat zet sommigen al eens aan tot drastische ingrepen. Zo heeft Mile Svilar van de quarantaine gebruik gemaakt om zich een andere look aan te meten.

Op een foto op Twitter is te zien hoe Svilar zijn bekende krullenbol geschoren heeft. De talentvolle doelman gaat nu met een korte haarsnit door het leven. 'Dag 9 van #BenficaEmCasa', schrijft zijn club Benfica bij het kiekje. 'Svilar schoor zijn hoofd'. Dat het nieuwe uiterlijk van onze landgenoot even slikken is, blijkt uit de emoji die Benfica erbij plaatst, evenals uit de reacties onder de post.

Het wordt hoe dan ook even aanpassen, de nieuwe Svilar. Sinds zijn jeugdperiode bij RSC Anderlecht stond de keeper al bekend om zijn lange, golvende haren. Het is inmiddels weer van de zomer van 2017 geleden dat Svilar Anderlecht de rug toekeerde en naar Benfica trok. Daar kwam hij in tweeënhalf jaar tijd slechts tot een handvol optredens voor de A-ploeg. Dit seizoen is de twintigjarige doelman titularis ... bij het tweede elftal van de Portugezen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie