Marin opnieuw gelinkt aan Club Brugge, middenvelder reageert nu zelf

Marin opnieuw gelinkt aan Club Brugge, middenvelder reageert nu zelf

16-03-2020 10:30
5

In de Roemeense media klinkt opnieuw het gerucht dat Club Brugge in zee wil gaan met Razvan Marin. De ex-speler van Standard kan nog niet doorbreken bij Ajax. Bij Digisport reageert Marin zelf op de geruchten.

"In de winter was er inderdaad interesse. Momenteel? Daar weet ik niets van. Alles ligt nu stil en ik denk er eigenlijk niet aan. Mijn zaakwaarnemer is een Italiaan en zit dus vast in Italië", laat Marin weten.

In de afgelopen transferperiode mocht Marin alvast niet weg. "Club Brugge was niet de enige club die me contacteerde, maar ik mocht niet weg. Ik wil graag speelminuten, maar ik lig onder contract bij Ajax en kan er dus niets aan doen."

Marin ziet dat vooral als een positieve zaak. "Er waren verleidelijke aanbiedingen in de winter. Maar Ajax geeft mij niet op en dat zie ik als een compliment. Als de coach vindt dat ik geen waarde heb, dan zou Ajax me wel laten gaan. Daarom hoop ik ook om meer te spelen in de toekomst."

Ajax betaalde liefst 12,5 miljoen euro aan Standard om Marin vorige zomer binnen te halen. Ook Fiorentina wilde hem naar verluidt in de winter al komen halen.