'W-Beveren dacht aan versterking bij Club Brugge en Anderlecht, maar kreeg njet'

'W-Beveren dacht aan versterking bij Club Brugge en Anderlecht, maar kreeg njet'

11-03-2020 22:30
8

Waasland-Beveren had bij de start van 2020 nog een flinke voorsprong op Cercle Brugge, maar is de laatste weken voorbij gestoken door de Bruggelingen. Dit jaar kunnen de Waaslanders amper nog punten sprokkelen. Mogelijk door het gebrek aan versterking deze winter.

Waasland-Beveren zag concurrent Cercle Brugge zich flink versterken, wat er ook voor zorgde dat de Bruggelingen heel wat punten konden sprokkelen de voorbije weken. Dat probeerde ook Waasland-Beveren, maar het ving twee keer bot. Zo meldt Sport/Voetbalmagazine.

De club hoopte vooral voorin versterking te kunnen vinden en dacht daarbij aan twee spelers uit onze competitie. Het A-target was Jelle Vossen, die mocht vertrekken bij Club Brugge. De aanvaller had echter geen zin in degradatievoetbal en koos voor Zulte Waregem.

Waasland-Beveren richte het vizier daarop naar Anderlecht en hoopte Knowledge Musona aan te kunnen trekken. Ook die weigerde de Waaslanders en koos voor Eupen. Een flinke klap voor de club, dat uiteindelijk geen aanvallende versterking vond. Het is inmiddels ook de rode lantaarn in onze competitie en lijkt gedoemd om te degraderen.