KVO moet nog 90 minuten stressen: Laat ons hopen dat Gent op zijn best is

KVO moet nog 90 minuten stressen: "Laat ons hopen dat Gent op zijn best is"

08-03-2020 23:19 Laatste update: 23:23
2

Nog één weekje tandenknarsen en dan weten we welke club dit seizoen uit 1A verdwijnt. Kanshebber nummer één op degradatie lijkt Waasland-Beveren, maar ook bij KVO zijn ze er nog niet gerust in. Brecht Capon zal opgelucht zijn wanneer het voorbij is.

"Nog één keer 90 minuten alles geven, en dan is het seizoen voorbij", wordt Capon door Sporza geciteerd. KVO kan dus nog niet opgelucht ademhalen, maar heeft zijn lot wel in eigen handen. Een punt tegen Cercle Brugge volstaat voor een verlengd verblijf in 1A.

"We hebben alles in eigen handen. Als we tegen Cercle een goed resultaat neerzetten verdienen we het om in 1A te blijven", aldus Capon. Bij KVO hopen ze echter dat ook KAA Gent zijn beste beentje voorzet tegen Waasland-Beveren.

"Laat ons hopen dat zij weer op hun best zijn. We mogen er echter niet gerust op zijn, maar de stress en druk is toch nog groter bij Waasland-Beveren." Capon en zijn ploegmaats hadden echter ook wat rustiger kunnen slapen als ze een goed resultaat tegen Genk niet uit handen hadden gegeven. "Als en als, we kunnen niet weten hoe het anders gelopen zou zijn", besluit Capon.