De Bruyne bewierookt door Van der Gijp: Tgoh, ik moet mijn job doen

De Bruyne bewierookt door Van der Gijp: "Tgoh, ik moet mijn job doen"

Gepubliceerd: donderdag 27 februari 2020 om 10:44do 27-02-2020 om 10:44

Veronica-analist René van der Gijp noemde Kevin De Bruyne na de Champions League-wedstrijd tussen Real Madrid en Manchester City de beste middenvelder ter wereld. De hoofdrolspeler zelf verscheen na afloop voor de camera van datzelfde Veronica en werd geconfronteerd met de complimenten van Van der Gijp.

De Bruyne kon er wel om lachen. "Tgoh, ik moet mijn job doen. Gelukkig hoef ik daar niet over te oordelen", liet hij weten. "In de elf jaar dat ik prof ben, heb ik hard gewerkt om dit niveau te bereiken en ik ben blij dat ik mijn team kan helpen. Dat is het enige wat je als speler kunt doen."

Manchester City nam uiteindelijk een 1-2 zege mee uit het Estadio Santiago Bernabéu en maakt dus een goede kans om door te stoten in de Champions League. Extra druk om het miljardenbal te winnen, met een op handen zijnde uitsluiting door de UEFA, is er volgens De Bruyne echter niet voor The Citizens. "Sinds ik hier ben (2015, red.), is er altijd druk om te winnen. Iedereen praat erover, dat de Champions League het enige is dat we nog niet gewonnen hebben."

De return in Manchester staat gepland voor 17 maart. Voor die tijd speelt de regerend Premier League-kampioen nog de League Cup-finale tegen Aston Villa en de stadsderby tegen Manchester United.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws