KV Oostende wil ondanks degradatiezorgen nog niet beginnen panikeren

KV Oostende wil ondanks degradatiezorgen nog niet beginnen panikeren

Gepubliceerd: woensdag 26 februari 2020 om 21:45wo 26-02-2020 om 21:45

Met nog drie speeldagen te gaan is KV Oostende nog steeds niet zeker van behoud. Op de koop toe zag het rode lantaarn Cercle Brugge punten sprokkelen en steeds beter spelen. Waasland-Beveren is de nieuwe rode lantaarn, maar kan KV Oostende nog steeds voorbij steken.

Het verschil op achtervolger Cercle Brugge en Waasland-beveren bedraagt namelijk amper twee punten. Op de koop toe speelt KVO op de laatste speeldag nog tegen Cercle Brugge en wachten nog partijen tegen Antwerp en KRC Genk. Geen makkie dus.

Toch wil men bij KVO nog niet vrezen, zo zegt sportief manager Guy Ghysel. "Het komt er enkel op aan om de efficiëntie omhoog te krijgen" ,vertelt hij op de website van KVO.

"Op Standard behaalden we ook bijna een punt, waarom zou dat zaterdag op Antwerp niet kunnen? Temeer omdat we er zullen kunnen rekenen op de vocale steun van onze fans. Samen moeten we nu eendrachtig die drie laatste matchen aanpakken alsof het drie bekerfinales zijn. Het is hier de voorbije maanden zelden rustig geweest, maar nu moet de focus enkel en alleen op het sportieve liggen", klinkt het.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws