Bodart vol vertrouwen bij Standard: Er zit evolutie in deze ploeg

Bodart vol vertrouwen bij Standard: "Er zit evolutie in deze ploeg"

Gepubliceerd: zaterdag 22 februari 2020 om 16:15za 22-02-2020 om 16:15

Arnaud Bodart is dit seizoen de onbetwiste nummer één in doel bij Standard. Bodart werd de laatste weken telkens verkozen tot Man Van De Match, maar staat daar naar eigen zeggen weinig bij stil.

"Iedereen weet dat dit mijn club is, dat Luik mijn stad is", aldus Bodart bij Het Nieuwsblad. "Maar ik ben iemand die vooral aan het collectief denkt - als voetballer kan je het niet alleen. Ik bekijk alles dag per dag."

Bodart gaat alvast vol vertrouwen naar Play-Off 1. "Er zit een evolutie in de ploeg. Heb je gezien hoe we mekaar in de armen vielen na die zege? De ploeg voelt zich goed, er is een cohesie. De weinige clean sheets de afgelopen maanden? Voor mij is dat geen obsessie, het belangrijkste zijn de drie punten."

Zaterdag speelt Bodart opnieuw tegen Antwerp. In de vorige confrontatie liep het serieus uit de hand, onder meer na provocaties van Didier Lamkel Zé. "Goh, er zijn dingen gebeurd die ons geen plezier deden. Maar de nederlaag is verteerd. We zullen het maximale geven en tonen wie we zijn. Wat wij willen, is de kwalificatie voor Play-Off 1."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws