Vercauteren gelooft niet wat hij ziet bij RSC Anderlecht: “Nog nooit meegemaakt”

Vercauteren gelooft niet wat hij ziet bij RSC Anderlecht: “Nog nooit meegemaakt”

Gepubliceerd: vrijdag 21 februari 2020 om 16:05vr 21-02-2020 om 16:05

De strijd om een Play-Off 1-ticket lijkt bij RSC Anderlecht verloren. Toch droomt paars-wit stiekem nog van de eindronde. Maar eenvoudig wordt het niet, Frank Vercauteren heeft immers geen enkele fitte aanvaller in zijn kern.

Kemar Roofe heeft een kuitblessure en Antoine Colassin werd onlangs geopereerd aan zijn enkel. Jérémy Doku is geshorst voor de wedstrijd tegen KAS Eupen en Dejan Joveljic trainde deze week nog niet.

"Joveljic heeft last van zijn enkel. We hopen die morgen te recupereren, maar veel ritme zal hij niet hebben. Ideaal is dat toch niet. Of ikzelf niet in de spits ga staan als Joveljic niet tijdig klaar is? Neen, dat zal niet meer lukken. We zullen dan oplossingen moeten zoeken", vertelde Vercauteren aan Het Laatste Nieuws.

Bij Anderlecht vallen de spelers als vliegen; "Of ik wanhopig word van die blessuregolf? Neen, we beginnen ermee te lachen. Deze week op training waren er 12 veldspelers en 17 afwezigen. Oké, twee jongens hadden meegedaan met de beloften, maar toch. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Vroeger was ik al niet al te gelukkig als er 3 à 4 spelers ontbreken. Laat staan als er een tiental ontbreken", aldus nog Vercauteren.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Wat verwacht je van de wedstrijd?

(524 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws