Vanaken zit met dubbel gevoel: “Ze kwamen niet in de buurt van ons doel”

Vanaken zit met dubbel gevoel: “Ze kwamen niet in de buurt van ons doel”

Gepubliceerd: vrijdag 21 februari 2020 om 08:15vr 21-02-2020 om 08:15

Club Brugge speelde in het Jan Breydelstadion 1-1 gelijk tegen Manchester United in de heenwedstrijd van 1/16e finales van de Europa League. Na afloop reageerde Hans Vanaken tegenover Sporza.

Vanaken zag dat er meer inzat voor Club Brugge. "We konden hier zeker winnen vandaag. Jammer dat we het nog weggeven. Tot de tegengoal viel, kwamen ze niet in de buurt van ons doel. Martial is natuurlijk heel snel en maakt het ook goed af."

"Als je kansen weggeeft, dan weet je dat speler van dat niveau met die kwaliteiten dat ook afstraffen”, vervolgt Vanaken. “Dat is de klasse van zo'n team. Dat zagen we ook tegen PSG en Real Madrid bijvoorbeeld. Jammer dat Kossounou er geen 2-1 van maakt in de tweede helft.”

“Er lag ruimte in de omschakeling om ze pijn te doen en dat is ook een paar keer gelukt. We waren misschien niet rustig genoeg en verloren het overzicht een paar keer. We hebben de kansen gehad om meer te scoren, nu moeten we dat daar maar proberen."

Nu moet Club Brugge naar Old Trafford. Vanaken gelooft er nog steeds in. "Het is uiteraard niet het beste resultaat om af te zakken naar Manchester, maar we gaan er alles aan doen om ons nog te plaatsen voor de volgende ronden”, aldus de middenvelder van Club Brugge.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws