Anderlecht probeert fans maximaal te gebruiken, ook tussen twee cruciale duels in

Anderlecht probeert fans maximaal te gebruiken, ook tussen twee cruciale duels in

Gepubliceerd: woensdag 19 februari 2020 om 16:04wo 19-02-2020 om 16:04

We schrijven het eigenlijk al een heel seizoen, maar als RSC Anderlecht naar Play-Off 1 wil, is het nu écht de laatste kans. Enkel een twaalf op twaalf lijkt voldoende om de top-zes nog te bereiken. Anderlecht beseft dat het de steun van de supporters daarbij zal nodig hebben en doet dan ook een geste.

De Brusselaars stellen volgende woensdag (26/2) hun training open voor het grote publiek. Dat heeft de club laten weten via het eigen Twitter-account. De Anderlecht-kern zal die dag trainen in het Lotto Park. Geïnteresseerde supporters mogen plaatsnemen in de tribunes. Concreet organiseert RSCA in de voormiddag een open training, in de namiddag volgt dan een signeersessie met de spelers.

De kans is aanwezig dat Play-Off 1 tegen dan helemaal buiten het bereik van paars-wit is. Komende zondag staat de eerste pot van het cruciale vierluik op het programma. Anderlecht ontvangt dan KAS Eupen. Zeven dagen later volgt een verplaatsing naar Waasland-Beveren, met tussenin dus de open training. Zowel Eupen als Waasland-Beveren zijn kelderploegen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws