Vranckx (17) scoort tegen Anderlecht eerste goal: “Geen mooier moment

Vranckx (17) scoort tegen Anderlecht eerste goal: “Geen mooier moment"

16-02-2020 07:00
3

Wat goed is, komt snel en op zeventienjarige leeftijd staat Aster Vranckx er. Zaterdag scoorde hij namens KV Mechelen zijn eerste goal in de Jupiler Pro League. Dat deed het talent uitgerekend tegen RSC Anderlecht.

Nadat Geoffry Hairemans vlak na de rust KV Mechelen op voorsprong had gebracht tegen Anderlecht, verdubbelde Vranckx twintig minuten voor het einde de score. "Het is fantastisch om hier te scoren, zeker in eigen huis. We hebben dat zeker en vast verdiend. Ik hoop dat ik in de toekomst nog veel meer doelpunten kan maken", reageerde Vranckx na de match op de website van KV Mechelen.

Het talent geeft aan dat hij alleen maar zijn taak deed tegen Anderlecht. "De coach had op voorhand gevraagd om zo veel mogelijk te infiltreren, dus dat heb ik gedaan. Vorige week een assist, nu dit. Ik kan me geen mooier moment voorstellen."

Vranck blikt tevreden terug op zijn wedstrijd. "Ik ben ook blij om de volledige wedstrijd te spelen. Mijn enkel is nog steeds wel dik van alle trappen die ik heb gekregen. Uiteindelijk is het allemaal gelukt, zoveel te beter."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie