The Sun: 'Champions-League-ban zou vertrek De Bruyne kunnen betekenen bij City'

The Sun: 'Champions-League-ban zou vertrek De Bruyne kunnen betekenen bij City'

15-02-2020 12:36 Laatste update: 12:57
3

Manchester City kreeg vrijdag slecht nieuws. De Engelse topclub wordt voor twee jaar uit de Champions League geweerd vanwege het zondigen tegen de regels van de Financial Fair Play. City zal wel in beroep gaan, maar The Sun stelt alvast een worst case scenario op.

De Engelse tabloid ziet het somber in voor City. Als de regerende landskampioen tussen de zomer van 2020 en 2022 niet mag uitkomen in de Champions League, zal dat heel wat topspelers aan het twijfelen brengen, verwacht The Sun. Onder meer Kevin De Bruyne, Sergio Agüero en Nicolas Otamendi zouden City dan willen verlaten. Ook Bob Peeters vermoedt dat KDB eens zal nadenken over zijn toekomst.

Daarnaast hangt in dat geval ook een vertrek van trainer Pep Guardiola in de lucht, claimt The Sun. Sinds gisteren zijn bij de meeste gokkantoren de odds dat de Catalaan volgend seizoen niet meer aan het roer staat van The Cityzens, alvast gestegen. The Sun heeft alvast een elftal op ogen waarmee City de komende seizoenen zou afwerken, áls de straf niet vermindert wordt in beroep natuurlijk.