Genk heeft selectie voor Antwerp rond: alle druk op Didillon, weer geen Daehli

Genk heeft selectie voor Antwerp rond: alle druk op Didillon, weer geen Daehli

Gepubliceerd: woensdag 12 februari 2020 om 15:02wo 12-02-2020 om 15:02

Donderdagavond staan Royal Antwerp FC en KRC Genk tegenover elkaar in de uitgestelde wedstrijd van speeldag 24. Normaal moest het duel zondag doorgegaan zijn, maar toen was storm Ciara spelbreker. Genk-trainer Hannes Wolf weet alvast op welke spelers hij kan rekenen op de Bosuil.

In doel zit Wolf met enkele kopzorgen. Na Danny Vukovic en Maarten Vandevoordt ligt nu ook Gaëtan Coucke in de lappenmand. Zo blijft enkel Thomas Didillon, in de winter overgekomen van RSC Anderlecht, over als volwaardige basisdoelman. Jonkies Seppe Bastiaens en Tobe Leysen vechten onderling uit wie op de bank mag plaatsnemen.

Voor het overige kan Wolf redelijk gerust zijn. Op de middenstrook ontbreekt weliswaar de langdurig afwezige Brian Heynen, terwijl winteraanwinst Mats Moeller Daehli al even op de sukkel is met zijn fysieke gesteldheid. Ook hij is er niet bij. Alle andere kernspelers zijn wel wedstrijdfit.

Genk staat momenteel zesde in de stand, met 37 punten. Dat zijn er drie meer dan concurrenten Zulte Waregem en KV Mechelen. Als Genk wint, doet het dus een gouden zaak. Dat belooft echter geen sinecure te worden, want Antwerp verloor dit seizoen nog geen enkele keer in eigen huis.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wie wint op de Bosuil?

(519 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws