Sanneh over mislukte passage in Turkije: 'Minuten verzamelen is mijn prioriteit'

Sanneh over mislukte passage in Turkije: 'Minuten verzamelen is mijn prioriteit'

06-02-2020 20:03
1

Bubacarr Sanneh kan komend weekend debuteren voor zijn nieuwe ploeg KV Oostende. De 'man van acht miljoen' wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd van RSC Anderlecht nadat zijn Turks avontuur op een sisser afliep.

De centrale verdediger verzamelde hij op een half jaar amper 401 minuten bij Göztepe. Hij voelde zich naar eigen zeggen nooit goed. "Als je daar de taal niet spreekt, sta je vanaf het begin aan de kant", vertelde Sanneh aan Het Nieuwsblad. "De coach die mij haalde werd na enkele maanden dan ook nog eens ontslagen."

"Het klassieke verhaal. Of ik blij ben dat ik terug in België ben? Enorm. Alles gaat er hier veel professioneler aan toe en het niveau van de competitie is heel goed. Minuten verzamelen is nu mijn prioriteit."

De Gambiaan volgde de resultaten van Anderlecht op de voet tijdens zijn avontuur in Turkijke. "Wanneer ze een wedstrijd spelen, bekijk ik die. En als dat niet lukt ga het resultaat of het verloop achteraf opzoeken. Dat ze het niet goed doen dit seizoen? Tja, zo’n zaken gebeuren", besloot Sanneh.