OFFICIEEL: Acolatse verlaat tijdelijk STVV voor avontuur in Israël

OFFICIEEL: Acolatse verlaat tijdelijk STVV voor avontuur in Israël

05-02-2020 12:05 Laatste update: 06-02-2020 18:05
2

Elton Acolatse is dichtbij een transfer naar het Israëlische Hapoel Beer-Sheva. De speler legt er vandaag zijn medische testen af.

De afgelopen weken zat Acolatse al meermaals op de bank bij Sint-Truiden, nu is ook duidelijk waarom. De Nederlander verlaat de Jupiler Pro League zo goed als zeker voor de Israëlische competitie. Op het Facebook account van Hapoel Beer-Sheva werden al foto’s van de speler gepost. Acolatse legt er momenteel zijn medische testen af.

Acolatse kwam in de zomer van 2016 in ons land terecht, Westerlo pikte hem op uit de jeugd van Ajax. Via Westerlo ging het naar Club Brugge, waar hij nooit kon doorbreken. De flankaanvaller werd uitgeleend aan STVV, zij namen de speler later ook definitief over voor een som van 250 duizend euro. De 24-jarige Nederlander lijkt zijn carrière nu voort te gaan zetten bij de nummer vier uit de Israëlische competitie.

Update: De kogel is door de kerk. Acolatse trekt op huurbasis naar het Israëlische Hapoel Beer Sheva. Dat liet STVV donderdag weten. 'De club wenst Elton veel succes tijdens zijn periode in Israë', klinkt het bij de Kanaries.