Mbokani geschorst, dus legt Antwerp eieren in mandje Gano: Al bewezen

Mbokani geschorst, dus legt Antwerp eieren in mandje Gano: "Al bewezen"

03-02-2020 23:43
4

Meer nog dan de 1-1 uit de heenwedstrijd, lijkt Royal Antwerp FC in de terugpartij van de halve finale van de Croky Cup vooral benadeeld door de afwezigheid van Dieumerci Mbokani. De topschutter is geschorst voor het duel bij KV Kortrijk. Een stevige aderlating, al hebben de Antwerp-spelers vertrouwen in zijn (mogelijke) vervanger.

Zeker is het niet, maar de kans lijkt reëel dat Zinho Gano de honneurs zal waarnemen. Onze landgenoot komt qua profiel als enige in de buurt van Mbokani. "Zinho heeft al bewezen dat hij Mbokani kan vervangen", maakt Sinan Bolat zich sterk Het Nieuwsblad. "Hij heeft al goeie dingen laten zien. Ik ben er zeker van dat Zinho het uitstekend gaat doen. Jammer dat we het niet hebben afgemaakt in de heenmatch", baalt Bolat toch een beetje.

Faris Haroun onderschrijft de mening van zijn ploeggenoot. "We ­mogen de kopjes niet ­laten hangen, zeker omdat de beker een totaal andere competitie is. Makkelijk wordt het zeker niet, vooral omdat Mbokani er niet bij is. Hopelijk zal die andere Dieu er nu staan", verwijst Haroun evenzeer naar Gano.