Cercle Brugge bijt in het stof: Dit is een enorme klap voor het team

Cercle Brugge bijt in het stof: "Dit is een enorme klap voor het team"

Gepubliceerd: zondag 19 januari 2020 om 17:15zo 19-01-2020 om 17:15

Cercle Brugge heeft ook tegen Antwerp geen punten gepakt. De situatie lijkt stilaan uitzichtloos voor De Vereniging. Coach Bernd Storck zit dan ook in zak en as.

"Dit is een enorme klap voor het team", meldt hij aan Sporza. "We speelden een goede wedstrijd en deden vele dingen prima, maar laten het na om na de 1-0 de score verder op te drijven."

De twee tegengoals vielen ook uit de lucht. "Op de lange bal is Mbokani een wapen en dat bewees hij deze namiddag opnieuw. Twee kansen was genoeg voor hen om de wedstrijd te winnen. Wij dwongen er veel meer af, maar het ontbrak ons aan geluk."

Storck heeft veel positieve dingen gezien van Cercle. "Ik kan evenwel niet klagen over de inzet van mijn spelers: ze hebben van minuut één tot minuut 94 alles gegeven. Ik blijf positief en denk niet na over de puntenkloof. Ik blijf honderd procent geloven in onze kansen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard en Charleroi hebben het spannend gemaakt, maar ze stoten alletwee door in de Europa League na verlengingen! #Charleroi #Standard #Vanheusden #Avenatti #Dessoleil #EuropaLeague #EUL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws