Van Crombrugge is eerlijk: Geloof me, geen enkele speler wil dat

Van Crombrugge is eerlijk: "Geloof me, geen enkele speler wil dat"

Gepubliceerd: zondag 19 januari 2020 om 14:15zo 19-01-2020 om 14:15

Laatste update: zondag 19 januari 2020 om 14:33zo 19-01-2020 om 14:33

Anderlecht heeft nog heel wat werk voor de boeg om Play-Off 1 te halen. Winnen tegen Club Brugge zou alvast een goed begin zijn. Hendrik Van Crombrugge weet alvast dat Play-Off 1 missen een drama zou zijn.

"Als we in Play-Off 2 zitten, hebben we mentaal veel oplapwerk", vertelt hij bij Het Nieuwsblad. "Geloof me, geen enkele speler wil dat. Ik legde aan onze buitenlanders uit wat het inhoudt om op zaterdag in Virton te voetballen en ze beseffen nu: dat is een drama. Tegen Luckassen zei ik: 'Het is alsof je elke week met PSV tegen Volendam of Top Oss gaat sjotten'."

Een zege tegen Club Brugge kan helpen, maar dat wordt bijzonder moeilijk. "Club is op veel vlakken de ­dominante ploeg in België en wij moeten die kloof dichten. Al blijft Anderlecht ook een instituut in het Europese voetbal, maar instituten en universiteiten hebben nood aan innovatie. Daar zijn we nu mee bezig."

Anderlecht staat momenteel op zeven punten van de zesde plaats. Die is voorlopig nog van KV Mechelen, dat vrijdag al met 2-3 verloor van Standard.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De CL-loting voor Club Brugge is bekend! Waar zie jij de Bruggelingen eindigen? #ClubBrugge #JPL #Vormer #Zenit #Dortmund #Lazio #ZenitSintPetersburg #LazioRoma #BorussiaDortmund #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws