Wolf heeft veel vertrouwen in KRC Genk: “Wij zullen slagen, honderd procent”

Wolf heeft veel vertrouwen in KRC Genk: “Wij zullen slagen, honderd procent”

Gepubliceerd: zaterdag 11 januari 2020 om 09:44za 11-01-2020 om 09:44

KRC Genk zit momenteel op stage in Benidorm. Daar ziet coach Hannes Wolf dat zijn manschappen worden klaargestoomd om Play-Off 1 te bereiken.

De Duitser heeft er vertrouwen in. “Ik wil spelers zien die mij elke dag tonen dat ze beter willen worden. Dit is niet mijn project, maar het project van Racing Genk. We zitten nog steeds in een beginstadium. Maar ik ben er zeker van dat als we op lange termijn op deze manier blijven verder werken dat we succesvol zullen zijn.”

“We zullen matchen winnen en de spelers zullen beter worden”, gaat Wolf verder. “Wij zullen slagen, honderd procent zeker. Met Thorstvedt en Daehli hebben we twee nieuwe, sterke spelers erbij gekregen. Jere Uronen keert terug, voor mij is hij ook een nieuwkomer want hij speelde nog niet sinds ik hier ben.”

KRC Genk lijkt klaar op de wintermercato. “We hebben een sterke as, Onuachu en Hrosovsky zijn helemaal geïntegreerd. Ik ben tevreden over de kwaliteiten van deze groep. Als niemand vertrekt, hoeft er voor mij niet per se iemand bij te komen”, wordt Wolf geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws