Verschaeren weet hoe lang hij aan de kant zal staan: Twee maanden buiten strijd

Verschaeren weet hoe lang hij aan de kant zal staan: "Twee maanden buiten strijd"

17-12-2019 18:12
5

Yari Verschaeren zal twee maanden buiten strijd zijn. Dat vertelde de middenvelder zelf in een filmpje dat RSC Anderlecht verspreidde via Twitter. De jonge Belg zal zo'n twee maanden onbeschikbaar zijn.

"Hey iedereen, ik heb juist mijn laatste onderzoeken gehad en ben te weten gekomen dat ik twee maanden buiten strijd zal zijn", aldus Verschaeren. "Bedankt voor jullie lieve berichtjes. Dat heeft mij echt heel goed gedaan. Ik hoop om jullie zo snel mogelijk blij te kunnen maken."

"Ik hoop dat jullie allemaal aanwezig gaan zijn donderdag en achter onze ploeg gaan staan. Ik ben er zeker van dat de ploeg er alles aan gaat doen om die wedstrijd (de bekermatch tegen Club Brugge, red.) te winnen", besloot de jonge middenvelder van Anderlecht.

Verschaeren was afgelopen weekend de zoveelste speler van RSC Anderlecht die een blessure opliep. Hij moest meteen naar de kant en zal dus zo'n twee maanden onbeschikbaar zijn. Anderlecht kreeg dinsdag ook beter nieuws: Samir Nasri heeft de trainingen hervat.