Vukovic bezig aan comeback, Australiër opnieuw in ons land

Vukovic bezig aan comeback, Australiër opnieuw in ons land

17-12-2019 07:30
1

Mag KRC Genk beginnen hopen op een comeback van Danny Vukovic? De 34-jarige doelman viel begin dit seizoen uit met een zware achillespeesblessure. Inmiddels werkt de Australiër hard aan zijn comeback.

Vukovic liep eind juli op training een zware achillespeesblessure op en staat daardoor al maanden aan de kant. De Australiër mocht na zijn operatie in eigen land revalideren, maar is inmiddels terug in België.

Op Instagram liet hij weten terug in ons land te zijn. 'De eerste dag in Genk', schreef hij. 'Ik ben zo blij om terug te zijn en hard te kunnen werken aan mijn revalidatie.'

Door de blessure van Vukovic moest men bij Genk noodgewongen voor jonge doelmannen kiezen. Gaëtan Coucke kreeg zijn kans, maar is na tegenvallende prestaties op de bank gezet. Nu staat de zeventienjarige Maarten Vandevoordt onder de lat.

Vukovic of nieuwe doelman?
Het is nog maar de vraag of Vukovic dit seizoen nog in actie zal komen voor Genk. Naar verluidt staat hij - als alles perfect loopt - pas in de Play-Offs weer onder de lat bij Genk. De Limburgse club zou alvast niet te hard willen rekenen op een comeback dit seizoen en zoekt al naar een nieuwe doelman. Daarbij werd onder andere Davy Roef genoemd, al wil Anderlecht hem niet naar een concurrent voor Play-Off 1 zien vertrekken.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1st day back in Genk... So happy to be back and working hard with @bram_swinnen #achillesrupture #achillesrehab #achillesrecovery

A post shared by Danny Vukovic (@vuka1) on