'Man Utd heeft het vizier gericht op basispion van Club Brugge'

'Man Utd heeft het vizier gericht op basispion van Club Brugge'

16-12-2019 14:00
8

Club Brugge neemt het in de Europa League binnenkort op tegen Man Utd. De Engelse ploeg zal de Bruggelingen niet al te veel meer moeten scouten. Zo kent Man Utd Blauw-Zwart al bijzonder goed door interesse in één speler.

Volgens Yahoo! Sport heeft Man Utd namelijk het vizier gericht op Emmanuel Dennis. De jonge Nigeriaan staat op het verlanglijstje van de Engelse topclub en werd de voorbije weken en maanden uitvoerig gescout door Man Utd. De Engelse club wil haar spelerskern uitbreiden met jonge spelers met veel talent. Dennis is één van de spelers die in dat profiel past.

Man Utd zou komende winter al een poging willen wagen om Dennis naar Engeland te halen. Dat lijkt echter bijzonder moeilijk te worden. Niet alleen is Man Utd binnenkort de tegenstander van Club Brugge, Blauw-Zwart wil ook geen sterkhouders laten gaan in de wintertransferperiode.

De tweevoudige Nigeriaanse international was dit seizoen goed voor zeven doelpunten en twee assists in 23 wedstrijden voor Club Brugge. Bij Blauw-Zwart heeft Dennis nog een contract tot medio 2022.