Gavory: We zijn het resultaat tegen Anderlecht nog niet vergeten

Gavory: "We zijn het resultaat tegen Anderlecht nog niet vergeten"

Gepubliceerd: zondag 15 december 2019 om 12:37zo 15-12-2019 om 12:37

RSC Anderlecht moet zondag absoluut de drie punten pakken tegen Standard al het nog kans wil maken op Play-Off 1. De Rouches hebben dan weer iets goed te maken na het 1-0 verlies in de heenwedstrijd. Dat beseft ook Nicolas Gavory.

De linksachter wil zondag overtuigen met de Rouches. "We leven niet in het verleden, maar we zijn nog niet vergeten dat we daar verloren hebben", vertelt Gavory bij Sudpresse.

"We doen er dus alles aan om de drie punten te pakken in een helse sfeer die hopelijk gelijkaardig zal zijn aan die van donderdag."

Arsenal
Het 2-2 gelijkspel tegen Arsenal heeft voor een pak zelfvertrouwen gezorgd bij Standard. "We hebben veel goede dingen getoond, ondanks dat de Engelsen nog terugkeerden", zegt Gavory.

"We hebben karakter getoond en veel goede zaken laten zien die ons mogen doen hopen op een goed vervolg. We voelen in de groep dat dit een speciale match is, maar we leggen onszelf geen druk op. We zullen aan de match beginnen zoals aan elke andere match", besluit hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Wint Standard van Anderlecht?

(506 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws