Breaking news

Cercle Brugge zet Hazard uit de kern: “Nu kijken of hij met B-ploeg zal trainen”

Genk geeft krachtig signaal en breekt contract van Vandevoordt nu al open

Genk geeft krachtig signaal en breekt contract van Vandevoordt nu al open

Gepubliceerd: vrijdag 13 december 2019 om 17:06vr 13-12-2019 om 17:06

Laatste update: vrijdag 13 december 2019 om 17:19vr 13-12-2019 om 17:19

KRC Genk smeedt het ijzer wanneer het heet is. Na amper drie wedstrijden in de hoofdmacht van de Limburgers mag toptalent Maarten Vandevoordt zich verheugen op een verbeterd contract. Genk heeft haar doelman nu tot medio 2023 vastgelegd.

Op de eigen website kondigt Genk met gepaste trots aan dat Vandevoordt de komende jaren verbonden blijft aan de Luminus Arena. Het jeugdproduct had momenteel een lopende overeenkomst tot de zomer van 2021, maar daar worden dus twee seizoenen aan toegevoegd. Genk laat weten dat het zo de 'buitenlandse interesse' te snel af probeert te zijn.

Het gaat snel voor Vandevoordt, zeer snel. Exact tien dagen geleden nog maar maakte de zeventienjarige doelman zijn debuut in het bekerduel met Royal Antwerp FC (3-3, nederlaag na strafschoppen). Ondanks die tegendoelpunten liet Vandevoordt daar toen al enkele staaltjes van zijn klasse zien. Die lijn wilde hij ook doortrekken bij zijn Champions-League-debuut tegen Napoli, maar daar ging de youngster jammerlijk in de fout.

Toch heersen er bij Genk geen twijfels: Vandevoordt moet dé nummer één van de komende jaren worden. Niet toevallig bevestigde Hannes Wolf vrijdagmiddag nog dat hij het vertrouwen blijft behouden in zijn doelman. Vandevoordt zal deze zaterdag dus starten tegen Waasland-Beveren.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws