Kums speelt op een wolk bij KAA Gent: Dit had ik niet verwacht

Kums speelt op een wolk bij KAA Gent: "Dit had ik niet verwacht"

Gepubliceerd: vrijdag 13 december 2019 om 12:15vr 13-12-2019 om 12:15

KAA Gent is goed bezig, en dat heeft ook met Sven Kums te maken. De middenvelder vindt zijn draai weer en leidde zijn club mee naar een knappe 12 op 18 in de Europa League.

"We wilden absoluut winnen om eerste te eindigen en daardoor eventueel een iets gemakkelijkere loting te hebben, al is dat natuurlijk geen zekerheid. We zijn alleszins blij dat we opnieuw voor eigen publiek gewonnen hebben", vertelt hij op de website van KAA Gent.

KAA Gent heeft zelfs geen enkele match verloren in deze poule. "Of ik het verwacht had? Goh, niet echt. De andere tegenstanders blijven drie sterke ploegen dus we wisten vooraf dat het niet gemakkelijk ging worden. Maar als je dan groepswinnaar wordt en niet verliest, dan heb je het wel goed gedaan."

Maandag weet KAA Gent wie het in de volgende ronde treft. "Een specifieke voorkeur voor een bepaalde ploeg heb ik niet. Voor mij maakt het niet echt uit. We zullen wel zien. Het blijft aan ons om er het beste van te maken en ons doel is om zo ver mogelijk te geraken."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws