'Anderlecht hoopt Chadli speelklaar te krijgen, Rode Duivel sukkelt met de enkel'

'Anderlecht hoopt Chadli speelklaar te krijgen, Rode Duivel sukkelt met de enkel'

Gepubliceerd: zaterdag 7 december 2019 om 17:17za 07-12-2019 om 17:17

Laatste update: zaterdag 7 december 2019 om 17:33za 07-12-2019 om 17:33

RSC Anderlecht wil na de bekerwinst tegen Royal Excel Moeskroen ook in de competitie opnieuw aanknopen met een overwinning. Zondag ontvangt paars-wit ploeg in vorm Sporting Charleroi. Bovendien mist Anderlecht opnieuw enkele belangrijke schakels. Verder is Nacer Chadli twijfelachtig.

Chadli verliet het veld hinkend na het verlies in en tegen KV Oostende. De Rode Duivel leek naar de kuit te tasten, maar volgens Het Laatste Nieuws sukkelt Chadli met pijn aan de enkel. Tegen Moeskroen werd de flankspeler bewust aan de kant gelaten, maar ook de partij tegen Charleroi komt mogelijk te vroeg voor Chadli.

Bij Anderlecht stelt men alles in het werk om Chadli toch speelklaar te krijgen voor zondag. Zo is de Rode Duivel met zijn zeven doelpunten en vier assists al zeer belangrijk gebleken voor het huidige Anderlecht. Michael Verschueren wil de 30-jarige flankaanvaller graag definitief inlijven, maar AS Monaco is op dit moment nog niet bereid om Chadli te verkopen.

Blessures Kompany en Sandler
Tegen Charleroi kan Anderlecht ook geen beroep doen op Vincent Kompany en Philippe Sandler. Kompany verliet tegen Moeskroen het veld met een nieuwe hamstringblessure, terwijl Sandler opnieuw last heeft van de knie. De Nederlandse verdediger moet onder het mes, waardoor hij een tweetal maanden buiten strijd zal zijn.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws